Skip to main content
Meer over ons

Onze missie

Meermin Services heeft als zending om u als bedrijf bij te staan in hectische tijden, waarbij we ons ervan bewust zijn dat de Belgische Staat enorm belang hecht aan een degelijk gedocumenteerde administratie. Onze professionele, klantgerichte en accurate aanpak wil die eisen combineren met uw wensen als ondernemer, omdat wij er steevast van overtuigd zijn dat het nuttige aan het aangename koppelen belangrijk is. Administratie mag op geen enkel moment de barrière vormen om operationeel te blijven. Zo kan iedereen te allen tijde blijven doen wat hij graag doet.

Onze waarden

Verscheidenheid

Het spreekwoord zegt niet voor niets β€œZo veel mensen, zo veel smaken!” Uw mening is goud waard en staat centraal. U staat aan het roer van uw onderneming en wij willen dat zo houden. U hebt op elk moment de touwtjes in handen en we zorgen ervoor dat u steeds het overzicht kunt behouden. Uw wens is ons uitgangspunt, wij geven advies vanuit onze expertise.

Multiculturaliteit

We zijn er ons van bewust dat met verschillende culturen samenleven belangrijk is en centraal staat in onze hedendaagse samenleving. Onze onderneming wil dit voorleven met respect voor uw ethnische oorsprong, geloofsovertuiging en culturele gewoonten. Wij streven ernaar om iedereen degelijke kwaliteit te leveren, zonder dat culturele verschillen een hinderpaal vormen.

Passie

Wij doen ons werk met passie en enthousiasme. Wij nemen administratie serieus en tonen dat ook aan al onze klanten. Wij verkeren namelijk in de overtuiging dat enthousiasme tonen aanstekelijk werkt en dat u net als ons gebeten bent door het ondernemerschap.

Doorzettingsvermogen

β€œDe aanhouder wint!”, daarvan zijn wij op Meermin Services overtuigd. Rome is ook niet op een dag gebouwd. We zijn er ons van bewust dat het runnen van een zelfstandige zaak geen evidentie is en dat er vroeg of laat wel eens hindernissen op de weg kunnen liggen. Wij maken er een sport van om deze obstakels zo snel mogelijk te verwijderen, zodat u altijd glashelder kunt blijven kijken, met focus op uw persoonlijke targets.

Waar wacht je nog op?

Waarom bekijken we de mogelijkheden niet met een kop koffie?

Contacteer ons