Skip to main content

Wij bieden enkele fantastische diensten aan

Algemene administratie

Hebt u in uw firma deadlines in zicht, dreigt de administratie zich op te stapelen of zit u met de handen in het haar omdat u niet weet waar eerst te beginnen met het papierwerk? U kunt steeds een beroep doen op onze discrete, accurate en klantgerichte aanpak om de administratieve lasten te verminderen, zodat u zich probleemloos en zonder zorgen kunt focussen op uw productieve targets.

Facturatie

Wij hebben reeds vanaf het begin expertise en accuraatheid bij het opvolgen van alles wat betreft orders, leveringen en facturatie zowel voor het aankopen als het verkopen van uw handelsgoederen en diensten.

Personeelsadministratie

Wanneer uw bedrijf stappen zet naar aanwerving en selectie van nieuwe medewerkers, bent u verzekerd van een snelle opvolging wat betreft inschrijving, loonsopvolging en -administratie, correspondentie met het sociaal secretariaat, controle van de uren en het doorgeven van een correcte, objectief meetbare maandelijkse, wekelijkse of zelfs dagelijkse prestatiestaat, al naargelang het regime waarin u uw personeelsleden wenst te werk te stellen. Ook volgen wij uw personeel op en doen coachinggesprekken, daarvoor hebben wij een gespecialiseerde bedrijfscounselor.

Het starterspakket

Wij zijn ervan overtuigd dat u als beginnend ondernemer laaiend enthousiast bent, boordevol ideeΓ«n bent en bruist van energie. Je voelt de kriebels in je lichaam als je nog maar nadenkt over het ondernemerschap, want het is en blijft iets heel moois. Administratie is een van de drempels die we je zonder aarzelen helpen overwinnen. We merken namelijk dat bij veel ondernemers de moed in de schoenen zinkt, wanneer ze merken dat de papierwinkel een obstakel vormt. Wij willen dit te allen tijde vermijden. Wij zouden het namelijk heel jammer vinden dat uw droom teloorgaat omdat papierwerk het obstakel vormt.